Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
Zomerse schietactiviteiten Afdrukken E-mail

Ook in de vakantie bleven onze schutters actief.

Aan het begin van de zomervakantie heeft Dirk een Pro archery serie in Mullenborn (D) mogen meeschieten, samen met de beste compoundschutters van de wereld . Het was een super ervaring om met Jesse Broadwater en Ivana Buden op hetzelfde doel te staan ! Het was na lange tijd de eerste keer dat Dirk een weekend kon schieten zonder rugpijn en dat op zich was al een overwinning. Mullenborn is een mooi parcour maar het weer zat niet echt mee. Ondanks de regen behaalde Dirk toch een mooie 41 ste plaats!

2 weken later vlogen Dirk en Bart naar Finland om er het Fins Kampioenschap Field te
gaan schieten in Espoo . Het is een field midden in het woud met extreme doelen tot wel
80 graden. De makers hadden elke hoogte en laagte gebruikt om er een super field van te maken! Met een lekkere temperatuur van 25 – 27, was het heel zwoel in het Finse woud. Hoogtij voor de Finse muggen die de schutters goed wisten te prikken ondanks de liters muggenmelk die gesmeerd werden.
Bart schoot een mooie 10 de plaats en Dirk wist deze field te winnen! Hierdoor komt de teller van gewonnen Fields in het buitenland op 4 voor Dirk! Maar geen kampioen zonder een stevige achterban. Op zijn blote knietjes bedankt Dirk dan ook graag zijn Vrouwke Karine voor alle steun, zij maat Bart voor de lol op de fields en zijn sponser Triple 10 voor het vertrouwen.
Zoals jullie zien zat MVV deze zomer veel in het buitenland.

Ondertussen bleven de andere schutters trouw verder trainen met hier en daar een regionaal optreden.

Zondag 7 september zullen Luc, Jef en Christine de grens oversteken om in het Nederlandse Ossendrecht een 3D te gaan schieten. Lap weeral de grens over J

 
< Vorige   Volgende >