Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
5 Nations Field - Cadier en Keer - 14-15 juni Afdrukken E-mail

Cadier en Keer is gekend voor het mooie natuurgebied want het is een beschermde mergelgroeve waar paarden en geiten vrij rond lopen .
Voor de 3D schutters bij MVV u mag daar dus niet  op deze dieren schieten !!! 
Het parcour was mooi opgebouwd en ze hadden er weer een paar tricky doelen neergezet.
Het weer was de schutter gunstig gezind en buiten een paar drupjes regen hebben ze het toch droog gehouden gedurende 2 dagen.
De rug van Dirk was niet echt in orde en zorgde ervoor dat er verschillende pijlen met te weinig spanning weg gingen en de score niet echt super was .
De groep heeft ervoor gezorgd dat hij geen enkele pijl heeft moeten uittrekken en daar was Dirk wel super blij mee, want zo kon hij de rug dan toch nog een beetje sparen .
Op zondag moe maar voldaan is hij geëindigd op een mooie 5de plaats en heeft zo zijn 2de plaats in het algemeen klassement kunnen vast houden !!!
Wij vergeten ook niet zijn vrouwke Karine en Bart Vingerhoets te bedanken voor hun steun en TRIPLE 10 zijn sponser voor het vertrouwen. Hopelijk gaat het met de rug binnenkort wat beter en kan Dirk weer voluit knallen!!! Dit is wat we bij MVV dan VOLHARDING noemen. Dikke proficiat aan Dirk en zijn gevolg!!!

 
< Vorige   Volgende >