Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
Field van Lier 20-21 februari 2014 Afdrukken E-mail

Een verhaal vol moed en volharding: 

De eerste field van 5-nations was er een met letterlijk veel ups and downs .

Op zaterdagmorgend vertrok Dirk samen met zijn sponser Triple 10 naar Lier om er samen met Bart Vingerhoets en Julien een toffe maar zeer technische en zware field te gaan schieten.

Echter na een 6 tal doelen toen ze ze aan de kantine rustig stonden te keuvelen, kwam er een Nederlander aan die het leuk vond om Dirk achter zijn rug eens goed te laten verschieten met als gevolg dat Dirk een wervel uit de kolom had. Immense pijn als gevolg, zo erg dat Dirk heeft geweend als een kind . Gelukkig hebben Timo en Bart hem goed gesteund en ervoor gezorgd dat hij de wedstrijd zaterdag toch nog kon uitschieten. Niet in topvorm maar toch nog een behoorlijke score van 362 met een buitenschot en een 10de plaats als gevolg. Thuis gekomen heeft zijn vrouwtje Karine zijn rug gemanipuleerd en is de wervel (dankzij deze liefdevolle massage) terug op zijn plaats gegaan

Dus zondag vertrok hij toch met volle moed terug naar Lier en met een rug zonder pijn wat resulteerde in een mooie score van 378 en een 5de plaats als beloning van de Moed en Volharding die hij had om de Field uit te schieten ! Dit gaf hem toch nog een goed gevoel want zijn 378 was de 3 de hoogste score van de dag !

Dirk geeft zelfs een pluim aan SSW om deze mooie field te maken ! En is hij Bart , Timo en Julien super dankbaar om hem zo te steunen!

Ook namens MVV, bedankt mannen!!!

 

 
< Vorige   Volgende >