Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
9-10 november Afdrukken E-mail

Onze competitieschutters zijn weer op alle fronten actief geweest. Even een overzichtje:

Rozenbeker Loenhout

Dirk Van den Bempt wist weer iedereen voor te blijven met zijn Monster. Een mooie eerste plaats!

LCI Merksplas

Met 535 voor Christine en 533 voor Wim wat het al iets beter was dan vorige week maar de verwachtingen liggen toch nog een stukje hoger. Thuisgekomen werd de boog van Christine meteen onder handen genomen en afgesteld voor andere pijlen. De mini-indoor werd hierdoor herleid tot een oefensessie (investeren in de toekomst noemt ze dit).

Dirk Van den Bemt wist een score van 562 te halen maar zal vooral fier zijn op zijn pupil Stephan. Stephan schoot hier zijn eerste wedstrijd met zijn nieuwe compound en het werd meteen een knappe voltreffer van 572!!!!

Mini-indoor Minderhout

Kianu Goedemond schoot 313/360 en staat hiermee op een mooie 3de plaats bij de jeugd 60cm blazoen.

Wim Driesen schoot een fantastische 331/360 en dat nadat hij in de voormiddag in het Duitse Botrop een natuurloop van 50km had gelopen in 3u35 . Dat was goed voor een 2de plaats in zijn leeftijdscategorie en een knappe 3de plaats bij RH!!! Dat kan alleen een echte sportman! Laughing

Christine Jacobs had thuis haar boog versteld naar andere pijlen maar er nog niet mee geschoten dus besloot zij deze wedstrijd te gebruiken om haar boog wat fijner te tunen. Dan is een 319/360 en 2de plaats bij RD zeker niet slecht. Na de eerste rondjes nog heel wat bij te regelen, vielen er uiteindelijk al heel wat rondjes 28 en 29. Dit geeft vertrouwen.

Proficiat aan al deze schutters!!!

 
< Vorige   Volgende >