Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
26-27 oktober Afdrukken E-mail

MVV weer volop aan de slag:

zaterdag 26/10

Jeugdwedstrijd PVA in Ekeren: Kianu werd 4de bij de heren Benjamin met een mooie score van 308/360 .

BAIC Westerlo: recurveschutters Stephan, Wim en Christine dachten hier een mooie wedstrijd te schieten. Maar dat was in de verste verte niet het geval.

Christine was nog ziek en stond precies op een boot te schieten. Gevolg een score om te bleiten en waarvoor ze toch al enkele jaren moest terugkijken om die nog ergens tegen te komen. De finales waren iets beter maar niet goed genoeg.

Wim had ook niet zijn beste dag. Weerbarstige pijlen die soms zelf geen zin hadden om de kaart te raken. Hij mocht na de kwalificatie zijn boeltje al inpakken.

Stephan had ook een heel andere score in gedachte. Heeft zich in de finaleronde nog geweerd tegen Kurt De Backer maar het heeft niet mogen baten.

Stephan die al luid op aan het dromen was om terug met compound te schieten, heeft nu de daad bij het woord gevoegd. Welliswaar met een geleende boog van Wim en niet helemaal op zijn treklengte, maar voor hem toch veel prettiger schieten. Zijn recurveboog staat trouwens te koop, een koopje voor de liefhebbers!

zondag 27/10

BAIC Westerlo: compoundschutter Dirk Van den Bempt was wel tevreden met zijn prestaties. Gelukkig kon hij een sportbroek lenen ... Tijdens de finalerondes werd hij aangemoedigd door Wim die zijn verdriet van zaterdag die ochtend had weggelopen met een marathon in Aarschot en nadien Dirk nog luidkeels kwam aanmoedigen. Het olijke gezelschap (met Bart) heeft nadien de sportieve uitspattingen rijkelijk doorgespoeld aan de bar.

's maandags stonden ze weeral paraat op de training Laughing , volgende keer zal het vast beter zijn Tongue out

 
< Vorige   Volgende >