Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
Wisten jullie ....? Afdrukken E-mail
woensdag 25 september 2013

dat begin september Dana en Luc hun debuut hebben gemaakt op de 3D schieting in Ossendrecht (NL) en zij daar reeds zeer mooie resultaten konden neerzetten: Dana een 3de plaats bij de dames longbow en Luc een 5de plaats bij de heren barebow!

dat in het weekend van 14-15 september Dirk de laatste field van de 3 Pro Archery Series in Wales Dan-y- Darren heeft geschoten: het is een super mooi natuurgebied met een echt rotslandschap en 1 boom erop. De organisatoren hadden verschillende doelen met een hellingshoek van meer dan 50 graden geplaatst en als dat nog niet zwaar genoeg was,  hebben de schutters er op zondag nog regen en zware wind met pieken van 8 a 9 beaufort bij gekregen !!!! Monsterscores zijn er niet geschoten maar hij heeft wel zijn goede vorm kunnen bevestigen met een mooie 38 ste plaats ! Met als kers op de taart kan hij zijn outdoor seizoen afsluiten met een 44 plaats op The Pro Archery Series ranglijst voor 2014 wat een verbetering is met 2 plaatsen. Zijn doel was dit jaar om top 50 te blijven en dit is gelukt !
Dit alles niet zou kunnen zonder de super steun die hij van zijn vrouwtje Karine en zijn sponsor TRIPLE 10 krijgt!!! Fieldarchery a way of living !

dat naast de schietprestaties en trainingen er ook nog herstellingswerken aan de blokhut worden verricht en helpende handen nog steeds welkom zijn volgende zaterdag 28/9 vanaf 8u00.

 

 
BK Outdoor 70m - 31/8 Afdrukken E-mail
dinsdag 03 september 2013

Goed getraind en met hoge scores in het achterhoofd vertrok onze delegatie naar het BK outdoor 70m in Kapellen.

Er stond een verdraaid venijnig windje die voor de nodige afwijkingen zorgde. Last van de zenuwen? Wie weet het maar de resultaten bleef ver onder de verwachtingen.

Na de kwalificatie stond Christine op de 8ste, Stephan op de 28ste  en Wim op de 41ste plaats .

In de 32ste finale stuntte Wim door de veel hoger gerangschikte Royen Laurent uit te schakelen met 6-0. Ook Stephan wist deze match te winnen. In de 16de finale verloor Wim van Rick Martens (op de 4de plaats geeindigd) en Stephan verloor een boeiende match tegen Kurt De Backer (Belgisch kampioen geworden). Dankzij de goeie afkampingen eindigde Stephan uiteindelijk op de 21ste plaats en Wim op de 32ste plaats. Toch een mooie verbetering!

In de finales kon Christine haar niveau niet handhaven en zakte teleurgesteld weg naar een 11de plaats.

Dit jaar was MVV voor het eerst vertegenwoordigd met een team. Na de kwalificatie stond het team 8ste. In de eliminaties klopten ze EAB met 173 tov 160. Daarna moesten ze tegen WTK (de uiteindelijke winnaar) en het werd een mooie match waarin Christine zich goed herpakte met 9's en 10'n. WTK was te sterk met 203 tov 188 van MVV. Hiermee eindigde MVV op een mooie 6de plaats !!!

Proficiat voor het doorzettingsvermogen en het mooie teamresultaat! 

 

 
5 Nations Field Esch Afdrukken E-mail
dinsdag 27 augustus 2013

Vorig weekend (24-25/8) was het de laatste fieldwedstrijd van het 5-landen tornooi in Esch Luxemburg. Dirk wou hier nog goed presteren om een mooie eindranking veilig te stellen.

Zaterdag startte met zware regen en had Dirk een probleempje met zijn peepsight. Ondanks deze technische problemen wist hij toch een mooie score te schieten op een mooi uitdagend en technisch parcour. Zondag was hij erop gebrand om een nog beter score te schieten en daar is hij ook in geslaagd. Wederom een nieuw PR van 736 op 2 dagen!!! Goed voor een 6de plaats en in het eindklassement van de 5 Nations behaalde Dirk een mooie 5de plaats!!! Zijn droom om dit jaar in de top 5 te eindigen heeft hij dus kunnen waarmaken.

Dirk is fier om een MVV schutter te zijn, MVV is fier om een schutter als Dirk in de ploeg te hebben!

Dikke proficiat van alle MVV'ers!!!

Meer info  

 

 
MVV aan het werk Afdrukken E-mail
maandag 19 augustus 2013

Naast al het fieldgebeuren zijn Christine, Wim en Stephan volop bezig zich voor te bereiden op het BK outdoor 70m op 31 augustus. Hopelijk ook op 1 september voor de finales. Het is de eerste keer dat MVV ook een team kan afvaardigen. Onze schutters zullen dus niet alleen individueel maar ook in team hun beste pijlen schieten. Wij wensen hun veel succes!!!

Verder oefenen Luc en Dana hun barebow-kunsten voor de 3D wedstrijd begin september in Nederland. Wij zijn benieuwd naar hun belevenissen van deze kennismaking. 

Daarnaast starten deze maand nog 3 nieuwe schutters met een initiatie.

Op 22 september gaat een MVV-team (Luc, Dirk VdB, Wim en Christine) naar de Field for Teams & 10de Memorial Jos Janssens in Mechelen. 

In het najaar pakken we de noodzakelijke herstelwerken aan van de blokhut en doelenstanden.

Kortom geen verveling bij MVV Smile 

 

 

 

 

 
Pro Archery Lier 17-18/8 Afdrukken E-mail
maandag 19 augustus 2013
Vorig weekend heeft onze fieldschutter Dirk Van den Bempt de Pro Archery van Lier geschoten. Dit is een elitewedstrijd waar slechts de 56 beste fieldschutters van de wereld aan mogen meedoen. De wedstrijden zijn gekend voor hun super mooi en technisch parcour.
Op de 4 zware extreem omlaag en naar boven bunnys heeft Dirk maar 2 punten laten liggen. Super!
Op zaterdag was hij wat zenuwachtig begonnen maar hij heeft zich herpakt en ondanks een buitenschot toch een nieuw record kunnen schieten van 443 op 480.
Goed voor een 37 ste plaats.
Op zondag schiet men er volgens zijn/haar plaats in het klassement en hij heeft zijn tegenstanders op achterstand kunnen houden. Zodat hij kon afsluiten op een mooie 36 ste plaats en opnieuw een nieuw record van 281 op 300 !!!!
Zijn sponser TRIPLE 10 heeft heel het weekend samen met Karine en Dirk de Field gevolgd en was best tevreden van de progressie die Dirk heeft gemaakt.
FIELDARCHERY ALL THE WAY !!!
Voor meer info: site pro archery

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 113