Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
Zomerse schietactiviteiten Afdrukken E-mail
zaterdag 06 september 2014

Ook in de vakantie bleven onze schutters actief.

Aan het begin van de zomervakantie heeft Dirk een Pro archery serie in Mullenborn (D) mogen meeschieten, samen met de beste compoundschutters van de wereld . Het was een super ervaring om met Jesse Broadwater en Ivana Buden op hetzelfde doel te staan ! Het was na lange tijd de eerste keer dat Dirk een weekend kon schieten zonder rugpijn en dat op zich was al een overwinning. Mullenborn is een mooi parcour maar het weer zat niet echt mee. Ondanks de regen behaalde Dirk toch een mooie 41 ste plaats!

2 weken later vlogen Dirk en Bart naar Finland om er het Fins Kampioenschap Field te
gaan schieten in Espoo . Het is een field midden in het woud met extreme doelen tot wel
80 graden. De makers hadden elke hoogte en laagte gebruikt om er een super field van te maken! Met een lekkere temperatuur van 25 – 27, was het heel zwoel in het Finse woud. Hoogtij voor de Finse muggen die de schutters goed wisten te prikken ondanks de liters muggenmelk die gesmeerd werden.
Bart schoot een mooie 10 de plaats en Dirk wist deze field te winnen! Hierdoor komt de teller van gewonnen Fields in het buitenland op 4 voor Dirk! Maar geen kampioen zonder een stevige achterban. Op zijn blote knietjes bedankt Dirk dan ook graag zijn Vrouwke Karine voor alle steun, zij maat Bart voor de lol op de fields en zijn sponser Triple 10 voor het vertrouwen.
Zoals jullie zien zat MVV deze zomer veel in het buitenland.

Ondertussen bleven de andere schutters trouw verder trainen met hier en daar een regionaal optreden.

Zondag 7 september zullen Luc, Jef en Christine de grens oversteken om in het Nederlandse Ossendrecht een 3D te gaan schieten. Lap weeral de grens over J

 
5 Nations Field - Cadier en Keer - 14-15 juni Afdrukken E-mail
zaterdag 21 juni 2014

Cadier en Keer is gekend voor het mooie natuurgebied want het is een beschermde mergelgroeve waar paarden en geiten vrij rond lopen .
Voor de 3D schutters bij MVV u mag daar dus niet  op deze dieren schieten !!! 
Het parcour was mooi opgebouwd en ze hadden er weer een paar tricky doelen neergezet.
Het weer was de schutter gunstig gezind en buiten een paar drupjes regen hebben ze het toch droog gehouden gedurende 2 dagen.
De rug van Dirk was niet echt in orde en zorgde ervoor dat er verschillende pijlen met te weinig spanning weg gingen en de score niet echt super was .
De groep heeft ervoor gezorgd dat hij geen enkele pijl heeft moeten uittrekken en daar was Dirk wel super blij mee, want zo kon hij de rug dan toch nog een beetje sparen .
Op zondag moe maar voldaan is hij geëindigd op een mooie 5de plaats en heeft zo zijn 2de plaats in het algemeen klassement kunnen vast houden !!!
Wij vergeten ook niet zijn vrouwke Karine en Bart Vingerhoets te bedanken voor hun steun en TRIPLE 10 zijn sponser voor het vertrouwen. Hopelijk gaat het met de rug binnenkort wat beter en kan Dirk weer voluit knallen!!! Dit is wat we bij MVV dan VOLHARDING noemen. Dikke proficiat aan Dirk en zijn gevolg!!!

 
Sportlaureatenviering Beerse Afdrukken E-mail
maandag 16 juni 2014

Vrijdag 13 juni ging de jaarlijkse sportlaureatenviering in Beerse door. Traditiegetrouw zetten we dan ook enkele opmerkelijke prestaties van MVV in de kijker. 

Marjan werd gevierd omdat ze voor de 4de keer op rij de titel prinses heeft geschoten!

Dit jaar werd daarnaast ook gekozen om ons team fieldschutters in de kijker te zetten, nl. met de 2de plaats van het

Team Mix met Dirk Van den Bempt (C), Luc Tritsmans (BB), Wim Driesen (R) en Christine Jacobs (BB)

Gewoon omdat Dirk heel veel kennis heeft doorgegeven aan de nieuwe fieldschutters waardoor ze meteen al zeer mooi resultaten konden neerzetten. Denk ook maar aan de 2 bronzen medailles die gewonnen werden op het BK field verleden week. Dit was niet mogelijk geweest zonder de deskundige begeleiding van Dirk.!!!

Kortom een prestatie van een MVV team!!! 

 

 

 
Twee bronzen medailles voor MVV op BK Field in Beringen op 7-8 juni 2014! Afdrukken E-mail
donderdag 12 juni 2014

Actiebeelden  foto's en reportage 

Tijdens het 2-daags Belgisch kampioenschap Field op de terreinen van Beringen BE-MINE, zetten Christine, Wim en Dirk hun beste beentje voor. Ook Luc nam de tweede dag deel. 

Het parcours was zwaar (de steile hellingen van de terril moesten meermaals beklommen en afgedaald worden) , uitdagend (bijna geen enkel doel stond recht opgesteld), afwisselend (zowel buiten als binnen in de mijngebouwen werd er geschoten) en stond dus garant voor heel wat schietgenot!

De eerste dag waren alle afstanden van de 24 doelen onbekend en moesten dus worden ingeschat. De tweede dag waren ze allemaal bekend, maar stonden de doelen verder dan op dag 1. Soms moest onder een hoek van 60 graden omhoog worden geschoten, of balancerend op een helling 30 graden omlaag geschoten enz. Kijk eens in het MVV fotoalbum voor wat sfeerbeelden. 

Zowel Christine als Wim behaalden na twee dagen zweten onder een brandende zon een knappe Bronzen Medaille in hun Recurve categorie.

Dirk wist ondanks een pijnlijke rug toch nog een mooie 4de plaats te versieren bij de Compound Master.

Luc behaalde nog een gemiddelde verdienstelijke score van 219 en was daar op dit moeilijke parcours best tevreden mee (zijn dagscore was ook goed voor een derde positie bij de Barebow Master die dag).


Van harte proficiat aan onze MVV-ers! 

 

 
field Longwy (FR) Afdrukken E-mail
maandag 09 juni 2014

Met ons Heer Hemelvaart is Dirk samen met Bart Vingerhoets naar Longwy een field gaan schieten .

Het was prachtig Fieldweer en de inrichters hadden er weer een pracht parcour van gemaakt.

Makkelijk was het zeker niet want Dirk heeft toch een paar mindere rondjes geschoten door sommige doelen wat verkeerd in te schatten . De kleine zessen wilde ook niet echt vallen maar de schiettechniek was wel heel goed ! De sfeer in de groep was super en de scores vielen uiteindelijk nog mee zodat Dirk kon eindigen op een gedeelde 1ste plaats met een score van 374 !

Hiermee heeft Dirk al 3 overwinningen op zijn naam staan dit jaar.

We kijken nu al uit naar het BK in Beringen! Dikke proficiat!!! 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 113