Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
Provinciaal Kampioenschap 3-1 pijl Kapellen 20 juli Afdrukken E-mail

Ruim 2 weken na het Provinciaal Kampioenschap staat er nog geen uitslag op hun website. Heel jammer want normaal plaatsen wij pas een bericht als er ook een officiele uitslag van is terug te vinden.

Maar onze schutters verdienen het om geprezen te worden voor hun prestaties en daarom toch al een kort verslagje:

Stephan en Christine wilden hier nog eens laten zien dat ze toch een behoorlijk pijltje kunnen schieten.

In de voormiddag was het gedeelte 3-pijlen. Stephan stond op een knappe 3de plaats amper 5 puntjes achter Bart Geeraerts die eerst stond. Christine kon hier al enkele punten voorsprong nemen op haar concurrenten. In de namiddag kwam de 1-pijl aan bod. Niet meteen het favoriete onderdeel maar toch werd er getracht om elke pijl netjes weg te schieten en dat was te merken bij de prijsuitreiking.

Een uitslag hebben we dus niet gezien maar bij de prijsuitreiking waren we zeer fier te horen dat Stephan de zilveren medaille in ontvangst mocht nemen. Vol ongeduld wacht hij op de scores want hij wil natuurlijk wel weten wat het uiteindelijke verschil met de winnaar is geworden. Bij de dames kon Christine haar 1ste plaats ruim vasthouden en werd hierdoor voor de 1ste keer Provinciaal Kampioen outdoor.

Dat hebben ze weeral fantastisch goed gedaan !!!

 
Field Walferdagne Luxemburg Afdrukken E-mail
27-28 juli is onze fileldschutter Dirk Van den Bempt naar Walferdagne Luxemburg geweest om zijn nieuwe release te testen op een zware field met veel doelen onder grote hellingen op en neer.
De maximum kookplaat op 30m stond op een helling van ongeveer 55 graden naar beneden en zowel doelpak als schutter stonden scheef wat het schieten nog moeilijker maakte. Toch had hij een pracht score van 6-5-5 op deze doel  !!!! 
De eerste dag was in een super zonnig weertje maar de 2 de dag was er eentje van wind en regen en dit zorgde ervoor dat de doelpakken enorm donker stonden en zeer moeilijk in het vizier te krijgen waren.
Hij is super tevreden van zijn nieuwe release want hij behaalde eerste plaats!!! 

Weer een bewijs dat ze rekening moeten houden met de MVV SCHUTTERS !!!

Fieldarchery all the way!

 
Zomerschieting MVV Afdrukken E-mail

zaterdag 27 juli 2013

 

Voormiddag:

50/30 meter 3 p – blazoen 80cm

30/20 meter jeugd 3p – blazoen 80 cm

&

Namiddag:

25m 3p (korte afstand op aanvraag)

 

Plaats:                  Blokhut sportpark Beerse, Antwerpseweg (naast carwash)

                            2340 Beerse

 

Programma:          

Voormiddag 50/30 (max. 20 doelen): inschieten om 8u30 – aansluitend aanvang wedstrijd

Namiddag 25m3p (max. 36 doelen): inschieten om 13u30 - aansluitend aanvang wedstrijd

 

Inleg:                  

50/30 à volwassenen 7 € - jeugd 5 €

25m3p à 5 €

 

Prijzen: volgens het sportreglement van HBL

 

Inschrijvingen: alleen per e-mail : Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Gelieve in te schrijven vóór 24 juli. Inschrijvingen worden chronologisch verwerkt.

 

Het bestuur en leden zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

 
MVV in Finland Afdrukken E-mail

Karine en Dirk zijn vorig weekend naar Finland geweest en hebben een bezoek aan hun vrienden daar gecombineerd met een field.
De field was zwaar om te stappen omdat in de omgeving van Espoo er in de bossen heel veel rotsen zijn.
Ze hadden de doelpakken mooi uitgezet en ze hadden Dirk zelfs liggen omdat hij twijfelde en een groot pak voor een klein had ingeschat !!
Met als resultaat een lage 3 maar dat heeft hij toch goed hersteld met daarna nog een 5 en 6 te schieten. Zijn vrienden hebben wel een fout gevonden waarom hij minder goed aan het schieten was (het slecht gebruik van zijn release).
Zijn sponser TRIPLE 10 had het ook gezien en met als gevolg dat hij ginder al direkt een nieuwe release gekregen heb en hij is er zeker van dat deze release hem terug naar een hoog niveau zal brengen !!

MVV all the way !!!!

Wij wensen alle schutters een mooie vakantie!

 
1-2 juni Field in Merksplas Afdrukken E-mail

Een field in de achtertuin van MVV dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan.

Luc, Dirk (Van Gorp), Wim en Christine besloten zich een dagje aan deze uitdaging te wagen. Voor de deskundige hulp konden we rekenen op onze internationale fieldschutter Dirk Van den Bempt.

De eerste voorbereiding was alvast de vizierafstanden bepalen per 5m van 10m tot 60m. Luc zocht zijn barebouw vingerafstanden op de diverse afstanden. Nadien kregen we van onze coach een bloemlezing over fieldschieten aangevuld met heel wat sappige anekdotes. Met de vele tips en tricks van Dirk in het achterhoofd trachtte ieder zich zo goed mogelijk voor te bereiden. Jammer genoeg was het die week echt zeikweer.

Gebeten door de fieldvirus besloten Wim en Christine om zaterdag en zondag mee te schieten.

Zaterdag: het was de eerste field voor Christine en Wim had wel wat ervaring maar dat was ook al weer heel lang geleden. Frisjes, veel wind maar droog weer met in de namiddag even het zonnetje. De dag vloog voorbij en al bij al viel het wel goed mee. Alleen was de wind op sommige doelen een spelbreker. De bunny's waren ook niet de grootste vriendjes van Christine. Ze konden de dag afsluiten met een score van 248 voor Wim en 240 voor Christine. Met wat extra aandachtspuntjes in het achterhoofd zou dat zondag nog beter lukken.

Zondag: vandaag waren ook Luc, Dirk en coach Dirk van de partij. Christine en Wim schoten in het groepje na hen. Het was warmer en zonniger en de wind was toch een stuk minder dan zaterdag. Kortom een ideale dag voor onze debutanten! Coach Dirk liet zijn pupillen ook eens zien hoe je het niet moet doen. Maar dat had blijkbaar niet iedereen zo begrepen. Na de schieting zocht Dirk VG nog lang naar zijn verdwenen pijl, helaas tevergeefs. Spijtig genoeg moest Luc rond de middag de schieting verlaten. Dus die heeft nog een herkansing tegoedWink.
Wim en Christine hadden van hun ervaringen van zaterdag goed geleerd en de bunny's waren getemd. Hierdoor wisten ze zondag beiden de grijze ster te schieten: 280 voor Wim (+32) en 270 voor Christine (+30). Ze kijken nu al uit naar de volgende field.

Een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor het delen van je kennis Dirk!

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 46 - 54 van 113