Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
15 maart Field Ossendrecht Afdrukken E-mail

Onze fieldschutter Dirk ging naar Ossendrecht een field gaan schieten samen met zijn goede vriend Bart Vingerhoets.

De field in de bossen aldaar heeft een mooi en goed bewandelbaar parcours en is een prima wedstrijd om materiaal en schutter al eens te testen voor de grote wedstrijden van 5-nations en de Pro Series die er nog aan komen.

Met een mooie score van 386 was Dirk zeker niet ontevreden op zaterdag en stond hij zelfs op de eerste plaats met 5 punten voorsprong! Dit was knap omdat het een selectie wedstrijd was voor het Nederlandse team en er dus wel degelijk goeie schutters aanwezig waren! Op zondag en mede door de goeie sfeer in de groep heeft hij zelfs een nieuw PR geschoten van 394! Ruim voldoende voor de 2de overwinning van het nieuwe seizoen!!!

Hiermee staat de teller van MVV weeral mooi op 2 field overwinningen dit jaar!!!

Doe zo voort Dirk Wink 

 
Winterfield Sint Oedenrode 12 januari 2014 Afdrukken E-mail

Het Fieldseizoen voor Dirk Van den Bempt is weer begonnen met een Winterfield in Sint Oedenrode NL .

Samen met zijn schietmaatje Bart Vingerhoets hebben ze super genoten om terug een field te schieten waar de 2 dagen alle afstanden onbekend waren! Bart en Dirk hebben mooie scores geschoten en er 100 procent van genoten . Op zaterdag schoot Dirk 376 en stond hij op de 2de plaats. Zondag hadden ze beiden een betere dag en dat was te zien in de scores! Met een knappe 385 van zondag wist Dirk zelfs de 1ste plaats op te eisen !!!!!

En zo is zijn fieldjaar knap begonnen met een overwinning en staat MVV weeral bovenaan de lijst !!!!!!!!!!!

Dirk bedankt hierbij uitdrukkelijk zijn sponser TRIPLE 10 en hoopt nog mooie resultaten te schieten dit jaar.

MVV hoopt dit natuurlijk ook!!! 

 
13 maart prijsuitreiking 6-daagse 2013-2014 Afdrukken E-mail

Niet minder dan 8 MVV'ers hebben deelgenomen aan deze 6-daagse:  Annelies, Marjan, Wim, Christine, Frans, Emile, Dirk en Sabine.

Bij de recurve dames wist Christine de hoogste individuele totaalscore te behalen en behaalde zelfs meer dan de heren! Sabine werd mooi 6de.

Wim behaalde een knappe 2de plaats bij de recurve heren. Ook Emile en Frans hebben een uitstekend debuut gemaakt. 

Dirk liet de concurrentie geen schijn van kans en werd knap eerste bij de compound.

Annelies en Marjan deden voor de eerste keer mee op 18m met toch enkele mooie resultaten.

Bij de nevenprijzen wonnen Dirk, Wim en Christine elk een Rozenprijs. Daarnaast won Dirk met zijn maat Bart nog een dagprijs en werd Dirk bekroond met kampioen van de Westerbond.

Alle schutters konden met een leuke naturaprijs naar huis gaan. 

 
MVV op World Cup Indoor Telford (GB) Afdrukken E-mail

De nieuwe kleuren van MVV werden dit jaar voor de eerste keer getoond op internationaal toneel.

Christine en Wim reisden naar Telford om er de Indoor World Cup te schieten.

Donderdagavond 23/1 vertrokken ze al richting Calais om daar te overnachten en zo vrijdagmorgen 24/1 al heel vroeg met de trein naar GB te gaan. De reis verliep zeer vlot en ze waren ruim op tijd voor hun kwalificatieronde die ze nog die avond hebben geschoten. Met hun scores waren Wim 532 en Christine 551 best tevreden. Christine hoopte stiekem om toch een plaatsje in de A-finale te kunnen veroveren.

Zaterdag werd gestart met een stevige wandeling in de modder, die beloond werd met een heerlijk stuk taart. Nog wat sightseeing en dan terug naar het schietcentrum om de einduitslag te bekijken. Ja!!! Christine stond op een 28ste plaats!!! Bijzonder knap en mocht die avond zelf nog haar 16de finale schieten tegen de Koreaanse Chang (5de). Geen verrassing dat Chang won maar het was een bijzondere ervaring die smaakt naar meer ... 

Zondagmorgen moesten ze weer vroeg uit de veren omdat Wim dan zijn tornooi op mini-Las Vegas blazoenen mocht schieten om 7u30. Toch bijzonder dat je 31 met 3 pijlen kan schieten. Niet genoeg voor een naturaprijs maar het weekend was zeker een succes en is zeker voor herhaling vatbaar.

Kortom een geslaagd optreden van MVV!!!

 
Druk weekendje Afdrukken E-mail

Na de drukte van de feestdagen was het nu tijd voor een druk schietweekend.

MVV organiseerde de 6 daagse en kreeg 103 deelnemers over de vloer. Vele handen maken licht werk. Dankzij de inzet van onze leden verliep de organisatie vlekkeloos. Bedankt aan alle helpers!
Daarnaast hebben ook nog een aantal MVV-leden meegeschoten.
Een mooie pluim voor Marjan die met 203 de eerste keer de kaap van de 200 wist te overschrijden.

De eerste winterkou kon Dirk Van den Bempt er niet van weerhouden om met boog en pijl naar de eerste field van 2014 te trekken in Sint Oedenrode (NL). Zo te zien is het hem goed meegevallen. Een woordje van onze kampioen:

" Samen met mijn schietmaatje Bart Vingerhoets hebben we super genoten om terug een field te schieten waar alles onbekend was 2 dagen. Bart en ik hebben mooie scores geschoten en er 100 procent van genoten. Op zaterdag had ik 376 en stond ik 2de . Zondag hadden we beide een betere dag en dat was te zien in de score! Met mijn 385 zondag heb ik de 1ste plaats kunnen opeisen! En zo is mijn fieldjaar knap begonnen met een overwinning en staat MVV weeral bovenaan de lijst !!! Ik dank hierbij mijn sponser TRIPLE 10 en hoop nog mooie resultaten te schieten dit jaar!" 

Proficiat Dirk!

Christine trok zaterdag naar Almere (NL) om er de interland NL-BE te schieten met het Belgische dames recurve team. Zij wisten toch een set af te snoepen van de Nederlandse topdames en namen met plezier de zilveren medaille in ontvangst. 

Goed gedaan MVVers, dat verdient een dikke pluim!!!  

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 28 - 36 van 113