Handboogmaatschappij Moed en Volharding Vlimmeren
Site Inhoud
Home
Club Info
Schuttersinfo
Begeleidersinfo
Links
Downloads
Foto Album
Contact
Login Formulier

Wachtwoord vergeten?
Sportlaureatenviering Beerse Afdrukken E-mail

Vrijdag 13 juni ging de jaarlijkse sportlaureatenviering in Beerse door. Traditiegetrouw zetten we dan ook enkele opmerkelijke prestaties van MVV in de kijker. 

Marjan werd gevierd omdat ze voor de 4de keer op rij de titel prinses heeft geschoten!

Dit jaar werd daarnaast ook gekozen om ons team fieldschutters in de kijker te zetten, nl. met de 2de plaats van het

Team Mix met Dirk Van den Bempt (C), Luc Tritsmans (BB), Wim Driesen (R) en Christine Jacobs (BB)

Gewoon omdat Dirk heel veel kennis heeft doorgegeven aan de nieuwe fieldschutters waardoor ze meteen al zeer mooi resultaten konden neerzetten. Denk ook maar aan de 2 bronzen medailles die gewonnen werden op het BK field verleden week. Dit was niet mogelijk geweest zonder de deskundige begeleiding van Dirk.!!!

Kortom een prestatie van een MVV team!!! 

 

 

 
Twee bronzen medailles voor MVV op BK Field in Beringen op 7-8 juni 2014! Afdrukken E-mail

Actiebeelden  foto's en reportage 

Tijdens het 2-daags Belgisch kampioenschap Field op de terreinen van Beringen BE-MINE, zetten Christine, Wim en Dirk hun beste beentje voor. Ook Luc nam de tweede dag deel. 

Het parcours was zwaar (de steile hellingen van de terril moesten meermaals beklommen en afgedaald worden) , uitdagend (bijna geen enkel doel stond recht opgesteld), afwisselend (zowel buiten als binnen in de mijngebouwen werd er geschoten) en stond dus garant voor heel wat schietgenot!

De eerste dag waren alle afstanden van de 24 doelen onbekend en moesten dus worden ingeschat. De tweede dag waren ze allemaal bekend, maar stonden de doelen verder dan op dag 1. Soms moest onder een hoek van 60 graden omhoog worden geschoten, of balancerend op een helling 30 graden omlaag geschoten enz. Kijk eens in het MVV fotoalbum voor wat sfeerbeelden. 

Zowel Christine als Wim behaalden na twee dagen zweten onder een brandende zon een knappe Bronzen Medaille in hun Recurve categorie.

Dirk wist ondanks een pijnlijke rug toch nog een mooie 4de plaats te versieren bij de Compound Master.

Luc behaalde nog een gemiddelde verdienstelijke score van 219 en was daar op dit moeilijke parcours best tevreden mee (zijn dagscore was ook goed voor een derde positie bij de Barebow Master die dag).


Van harte proficiat aan onze MVV-ers! 

 

 
field Longwy (FR) Afdrukken E-mail

Met ons Heer Hemelvaart is Dirk samen met Bart Vingerhoets naar Longwy een field gaan schieten .

Het was prachtig Fieldweer en de inrichters hadden er weer een pracht parcour van gemaakt.

Makkelijk was het zeker niet want Dirk heeft toch een paar mindere rondjes geschoten door sommige doelen wat verkeerd in te schatten . De kleine zessen wilde ook niet echt vallen maar de schiettechniek was wel heel goed ! De sfeer in de groep was super en de scores vielen uiteindelijk nog mee zodat Dirk kon eindigen op een gedeelde 1ste plaats met een score van 374 !

Hiermee heeft Dirk al 3 overwinningen op zijn naam staan dit jaar.

We kijken nu al uit naar het BK in Beringen! Dikke proficiat!!! 

 
5 Nations Field - Trier - 24-25 mei Afdrukken E-mail

Voorbije weekend was Dirk op stap voor de 5 Nations Field in Trier. Het werd een zware field omdat er op het parcour veel modder was en dit zwaar om te stappen was.

De parcourbouwers hadden vele nieuwe doelen geplaatst zodat het een heel mooie maar ook een technisch moeilijke Field was .

Op zaterdag nam hij een (voor zijn doen) echt slechte start op de eerste doelen door een rug die niet echt wilde mee werken.
Met zelfs een buitenschot (oei dat zijn we niet gewoon) eindigde hij toch nog op de 8ste plaats na de eerste dag.
Na een goeie massage met de magic fingers van Karine op zaterdagavond, wist Dirk zondag de goeie schiettechniek terug te vinden. Met een betere rug  wist hij mooi te eindigen op een knappe 4de plaats !!!!
Met deze mooie plaats komt hij na 3 van de 5 schietingen in 5-Nations op een SUPER GOEDE 2de plaats te staan !!! Beste resultaat ooit !!!
Dit alles slechts mogelijk dankzij alle steun van Triple 10 (zijn sponser) en zijn vrouwke.

Onze schutters en trainer danken Timo ook voor het sponseren van de vele appel blazoenen voor onze club MVV. Dat gaat woensdag appelmoes geven Tongue out

Thanks Timo Rantanen !!!

Ondertussen trainen onze schutters dapper verder voor het BK Field in Beringen over 2 weken en wordt er heel wat techniek aangeleerd aan onze nieuwe schutters. Een drukke maar gezellige bende! 

 
5 Nations Field - Vertus (F) - 3-4 mei Afdrukken E-mail

De champagnevoorraad ten huize Van den Bempt was weer dusdanig geslonken dat Dirk er niet beter op vond om naar de Champagnestreek te trekken en er ineens het 2de tornooi van de 5 Nations Field mee te schieten. Gelukkig ging zijn maat Bart ook mee, dan kon die even helpen met flessendragen.

Volgens Dirk is de Field van Vertus één van de mooiste. Schitterende natuur, uitgestrekte velden met prachtige uitzichten...

Op zaterdag had de wind zichzelf uitgenodigd maar gelukkig had de regen geen tijd om langs te komen. Dirk was hierdoor wel wat aan het vechten met het geel en dat is hem niet zo goed bekomen. De wind heeft het gevecht gewonnen waardoor Dirk zijn score niet echt goed vond .

Op zondag had Dirk een kleine technische tegenslag (iets van zijn loper die een tik had gehad van een tak of boompje, of was het van de champagneproeverij? graptje Laughing) en dat had hij pas na 3 slechte doelen door (zie je wel bubbels....) . Toch wist hij nog een mooie score te schieten, waardoor hij op een knappe 4 de plaats eindigde! Met als bekroning een fles Champagne!!! Ook zijn maat Bart wist een prachtig nieuw PR te schieten van 370 en dat is volgens de kenners echt veel op een Field als Vertus.

Dirk wil zijn sponser Triple 10 nogmaals bedanken voor alle steun die hij krijgt ! Hopelijk mag Timo ook van de champagne meegenieten!!! hahahaha

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 19 - 27 van 113